Klantcase: Mega-Des

SEO check, eenmalige instellingen, SEO webteksten & SEO optimaliseren van blogs.

Behaalde resultaten

 • +46,75% stijging in unieke organische websitebezoekers

  +46,75% stijging in unieke organische websitebezoekers

  In 2018 had Mega-Des gemiddeld 4555 unieke organische websitebezoekers per maand. En in 2019 is dit dankzij onze diensten verhoogd naar maar liefst 7292 unieke organische bezoekers per maand!

Meer organische websitebezoekers dankzij Present Online
 • +46,75% stijging in unieke organische websitebezoekers

  +46,75% stijging in unieke organische websitebezoekers

  In 2018 had Mega-Des gemiddeld 4555 unieke organische websitebezoekers per maand. En in 2019 is dit dankzij onze diensten verhoogd naar maar liefst 7292 unieke organische bezoekers per maand.

Meer organische websitebezoekers dankzij Present Online

Wat hebben we gedaan?

 • SEO check

  SEO check

 • Eenmalige instellingen

  Eenmalige instellingen

 • SEO webteksten

  SEO webteksten

 • SEO optimaliseren van blogs

  SEO optimaliseren van blogs

Adverteren op LinkedIn door specialist

SEO check

Toen Mega-Des bij ons aanklopte met de vraag beter gevonden te willen worden in Google, voerden we gelijk een SEO check uit. Hierbij keken we onder andere naar de huidige status van de website, positie in Google, social media en de mogelijkheden waarmee Mega-Des nog beter vindbaar en zichtbaar kon worden.

De uitkomst hiervan hebben we vervolgens aangepakt bij de volgende stap ”Eenmalige instellingen”.

Eenmalige instellingen

Al snel kwamen we erachter dat de website flink geoptimaliseerd moest worden op SEO gebied. Zo ontbrak er een goede sitestructuur en waren er ook geen SEO-geoptimaliseerde webteksten. Merendeel van de website hebben we gelijk aangepakt zoals het opzetten van een goede structuur en plaatsen van goede links.

Qua social media waren veel zaken nog niet goed ingesteld zoals een zakelijk Instagram account gekoppeld aan Facebook en waren er weinig tot geen gegevens ingevuld of onjuist. 

Qua positie in Google viel gelijk op dat Mega-Des o.a. geen Google Mijn Bedrijf had. Deze hebben we gelijk aangemaakt en gekoppeld aan de website en de rest van de Google producten zoals Google Analytics en YouTube.

SEO webteksten

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het daadwerkelijk schrijven van SEO teksten. Dit was een aardige klus maar heeft uiteindelijk flink wat opgeleverd. We hebben tientallen nieuwe SEO webpagina’s geschreven waaronder diverse dienstenpagina’s en landingspagina’s, maar ook hebben we veel huidige webpagina’s SEO geoptimaliseerd en gekeken naar o.a. structuur, keywords en links.

SEO optimaliseren van blogs

Aangezien Alex Mars, de eigenaar van Mega-Des, het schrijven van blogs zelf erg leuk vindt om te doen en omdat hij alle inhoudelijke kennis heeft over zijn vakgebied, is Present Online alleen verantwoordelijk voor het SEO optimaliseren van de blogs.

Maandelijks schrijft Alex zelf interessante blogartikelen, vervolgens optimaliseren wij deze onder andere op keywords, structuur, links en taal/spelling. Zo zorgen we er samen voor dat het artikel goed gevonden wordt in Google en Mega Des nog meer websitebezoekers genereert.

Instagram adverteren door specialist

Reactie van de klant

Samen een case opbouwen?

Vind je dit een toffe case en ben je benieuwd wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en kom er binnen 1 werkdag achter.

Social advertising en content specialist in Tilburg  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!

  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!