Social Advertising specialist

Zorg voor meer bereik, kliks, leads of verkopen op je website met adverteren op Facebook, Instagram en/of LinkedIn!

Waarom adverteren op social media?

Het gebruik van social media is bij velen een vast onderdeel in hun dagelijks leven. Op verschillende social media kanalen worden ontzettend veel uren gespendeerd, dus waarom als bedrijf daar niet perfect op inhaken?

 

Via diverse social media kanalen kan je zeer specifiek adverteren op doelgroepen met gerichte demografische gegevens, interesses, levensfase enzovoorts. Hierdoor wordt het mogelijk om zeer gericht te adverteren naar jouw belangrijkste doelgroep en zo doelen te behalen als meer websitebezoeken, contactaanvragen en verkopen!

Social advertising specialist in Tilburg
Social media adverteren uitbesteden aan specialist

Uitbesteden aan Social advertising specialist

Maar waarom social media adverteren uitbesteden aan een specialist? Dat kost toch alleen maar geld...

 

Zeker niet! Natuurlijk betaal je er wel voor, maar als je een goede Social Advertising specialist hebt, levert je dit juist alleen maar geld op. Zo kan een goede campagne zorgen voor meer aankopen in je webshop of aanvragen via je website. Dan is het maandelijkse bedrag wat je betaalt een schijntje ten opzichte van wat het oplevert.

Social media advertising mogelijkheden

De mogelijkheden van adverteren op social media zijn eindeloos. Present Online helpt je met ''the best of the best'':

Facebook adverteren

Met meer dan 9 miljoen Nederlandse gebruikers spant Facebook de kroon qua gebruik. Heb jij een product of dienst gericht op consumenten? Grote kans dat jouw doelgroep op Facebook zit.

 

Wil jij die groep graag bereiken en betere resultaten behalen zoals meer webshopverkopen of contactaanvragen? Gaan we regelen en Present Online zet een succesvolle Facebook campagne voor je op!

Instagram adverteren

De laatste jaren is Instagram ontzettend gegroeid bij zowel jongeren (16 - 29 jaar) als ''ouderen'' (30 - 50 jaar).  Zit jouw doelgroep op Instagram? Dan is het een must om daar gezien te worden en zoveel mogelijk uit te halen.

 

Present Online is zeer ervaren op het gebied van Instagram Advertising en helpt je dan ook verder met het opzetten en beheren van een professionele Instagram campagne.

LinkedIn adverteren

Heb jij een zakelijke doelgroep en wil je meer bekendheid en/of leads genereren? LinkedIn Advertising it is!

 

Dit is het ideale platform voor B2B bedrijven om hun doelgroep op professionele wijze te bereiken. Van adverteren via banners in de nieuwsfeed tot aan nette InMails in de inbox.

Kosten van Social media adverteren uitbesteden

Maar wat kost het dan als Present Online een Social media campagne voor jou opzet en beheert?

 • CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  Social media account scan, Advertentie-account check, Plaatsen van Pixel, Campagne opzetten, Maken van advertentie-banners.

 • BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  Totale beheer van je social ads, Wekelijkse optimalisatie, Optimaliseren van advertentie-banners, Maandelijks een inzichtelijke rapportage. (Maandelijks opzegbaar)

Social media adverteren uitbesteden aan Social advertising specialist

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van social media adverteren? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

Social advertising en content specialist in Tilburg  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!

  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!