Facebook adverteren uitbesteden

Zorg voor meer bereik, kliks, leads of verkopen op je website met adverteren op Facebook!

Waarom adverteren op Facebook?

Heb je een doelgroep die bestaat uit consumenten? Dan is het 99,9% zeker dat (een deel van) jouw doelgroep op Facebook zit. Want met meer dan 9 miljoen Nederlandse gebruikers bestaat er maar een kleine kans dat dit niet zo is. De Facebook-gebruiker is door dit grote aantal zeer divers als we kijken naar o.a. leeftijd, geslacht, interesses, gedrag enzovoorts.

 

Het leuke aan Facebook Ads is dat je heel specifiek op deze onderdelen kan richten. Je Facebook advertentie wordt dan ook alleen getoond aan zij die binnen je doelgroep vallen en een potentie tot interesse hebben.

Kortom, ontzettend relevant wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten!

Facebook advertising uitbesteden aan expert
Facebook adverteren uitbesteden aan specialist

Mogelijkheden van Facebook Ads

Maar wat voor soort advertenties kun je dan allemaal maken en publiceren op Facebook? Nou, dat is aardig uitgebreid. Facebook biedt verschillende advertentievormen aan. Hierbij kun je denken aan een standaard carrousel advertentie waarbij je naar rechts moet swipen om de volledige advertentie te zien. Maar ook aan een Canvas advertentie waarbij meerdere afbeeldingen in één beeld worden getoond.

 

Ook zijn er iets meer gecompliceerde advertenties zoals een advertentie die je tegenkomt op Facebook met een product, die je nog geen 5 minuten geleden hebt bekeken in een webshop, maar niet hebt gekocht. Vast en zeker dat jou dit weleens is overkomen. Dit noemen we ook wel Facebook retargeting en is een zeer interessante en effectieve methode.

Facebook adverteren uitbesteden aan expert

Maar waarom dan Facebook adverteren uitbesteden? Dit kan je toch heel eenvoudig zelf doen? Als je onderlegd en getraind bent, dan is het antwoord ''Ja''. Zo niet, dat is het antwoord toch echt ''Nee''. Het is veel gecompliceerder dan je denkt en niet een kwestie van wat dingetjes invullen en vervolgens op de knop ''Promoten'' drukken. Dit kun je wel doen, maar heeft het daadwerkelijk wat opgeleverd? Meestal spoel je in dit soort situaties keihard je geld door het toilet en dat is makkelijk verdiend voor Facebook.

 

Wil je echt goede resultaten behalen zoals zichtbaar meer websitebezoeken, verkopen en/of aanvragen? Dan heb je een Facebook specialist nodig die dit voor je kan verzorgen en alle ins en outs weet van Facebook adverteren.

Facebook advertising uitbesteden

Kosten voor het uitbesteden van Facebook adverteren

Maar wat kost het dan als Present Online een Facebook adverteren campagne voor jou opzet en beheert?

 • CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  Facebook account scan, Advertentie-account check, Plaatsen van Pixel, Campagne opzetten, Maken van advertentie-banners.

 • BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  Totale beheer van je Facebook ads, Wekelijkse optimalisatie, Optimaliseren van advertentie-banners, Maandelijks een inzichtelijke rapportage. (Maandelijks opzegbaar)

Facebook ads uitbesteden

Facebook Adverteren training

Wil jij graag zelf aan de slag met Facebook adverteren en hier meer over leren? Of heb je al eigen Facebook advertenties lopen maar leveren deze weinig tot niets op?

 

Volg dan onze Facebook Adverteren training en leer binnen paar uur alle ins & outs en het opzetten van een succesvolle Facebook campagne.

Facebook adverteren uitbesteden aan specialist

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van Facebook adverteren? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

Social advertising en content specialist in Tilburg  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!

  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!