Instagram adverteren uitbesteden

Zorg voor meer bereik, kliks, leads of verkopen op je website met adverteren op Instagram!

Waarom Instagram adverteren?

De laatste jaren is Instagram ontzettend gegroeid. Niet alleen qua gebruikers (4,9 miljoen in Nederland) maar ook qua mogelijkheden. Zo kan je foto's en video's delen via de tijdlijn maar ook in stories. En deze mogelijkheden gelden eveneens voor adverteren.

 

Instagram gebruiken om jongeren te bereiken? Dat kan. Maar vergeet niet dat er een enorme groei is met Instagram-gebruikers tussen de 30 en 40 jaar.

 

Kortom, door steeds meer mogelijkheden op Instagram en een diversiteit aan gebruikers, is Instagram absoluut een interessant platform om op te adverteren. Vooral als jij een visueel product hebt.

Instagram advertising uitbesteden aan expert
Instagram expert voor adverteren

Mogelijkheden van Instagram ads.

De mogelijkheden van adverteren op Instagram worden steeds uitgebreider. Zo heb je qua locatie de mogelijkheid om te adverteren in het overzicht (ook wel tijdlijn), stories en explore.

 

Wat betreft advertentievormen kun je adverteren met een statische banner, carrousel waarbij je naar rechts moet swipen en video. Afhankelijk van je doel, doelgroep en product/dienst worden deze zaken bepaald om zo de beste resultaten te behalen.

Advertising uitbesteden aan Instagram expert

Maar je kan toch ook zelf aan de slag gaan met adverteren op Instagram? Jazeker, dat kan. Maar ben jij op de hoogte van hoe jij je doelgroep triggert om bepaalde conversies te behalen, hoe je een funnel opzet, welke advertentievorm je het best kunt gebruiken op welke plek en hoe je een advertentie moet optimaliseren? Allemaal vragen waar velen niet de antwoorden op weet. En wat is het zonde als je geld overmaakt naar Instagram maar je vervolgens weinig tot geen resultaten behaald...

 

Is dit bij jou het geval? Besteed dan je geld uit aan een Instagram Advertising specialist. Maandelijks kost dit je geld, maar uiteindelijk levert het je meer geld op doordat er daadwerkelijk resultaten en doelen worden behaald. 

Instagram adverteren uitbesteden aan specialist

Kosten voor het uitbesteden van Instagram adverteren

Maar wat kost het dan als Present Online een Instagram campagne voor jou opzet en beheert?

 • CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  Instagram account scan, Advertentie-account check, Plaatsen van Pixel, Campagne opzetten, Maken van advertentie-banners.

 • BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  Totale beheer van je Instagram ads, Wekelijkse optimalisatie, Optimaliseren van advertentie-banners, Maandelijks een inzichtelijke rapportage. (Maandelijks opzegbaar)

Instagram adverteren uitbesteden aan expert

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van Instagram adverteren? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

Social advertising en content specialist in Tilburg  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!

  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!