LinkedIn adverteren uitbesteden

Zorg voor meer bereik, kliks, leads of verkopen op je website met adverteren op LinkedIn!

Waarom LinkedIn adverteren?

Heb je een zakelijke doelgroep of wil je juist toekomstig personeel aantrekken? Dan is adverteren op LinkedIn dé uitkomst voor jouw bedrijf!

 

Met 4,6 miljoen Nederlandse LinkedIn-gebruikers in diverse branches is de kans groot dat jouw zakelijke doelgroep hier tussen zit. Omdat LinkedIn-gebruikers vanuit een zakelijk oogpunt op LinkedIn zitten, is dit ideaal voor B2B bedrijven. Zo kun je met LinkedIn adverteren onder andere zorgen voor meer sollicitaties op je vacatures, meer aanvragen voor whitepapers en meer verkopen van zakelijke diensten en producten.

LinkedIn specialist voor adverteren
LinkedIn advertentiemogelijkheden

LinkedIn advertentie mogelijkheden

De laatste twee jaar heeft LinkedIn flink geïnvesteerd in haar adverteren-omgeving, ook wel Campagnebeheer genoemd. Deze is visueel compleet vernieuwd en er zijn meer mogelijkheden bijgekomen qua locaties en advertentievormen.

 

Zo kun je advertenties tonen in de LinkedIn nieuwsfeed, in de rechterkolom, bovenaan LinkedIn-pagina's en zelfs in de Postvak IN van gebruikers. Wat betreft opties in advertentievormen heb je statische banners, carrousel banners, video en tekstberichten.

 

Kortom, LinkedIn biedt zeer interessante advertentievormen en -plekken die passen bij het behalen van diverse zakelijke doelstellingen.

Advertising uitbesteden aan LinkedIn expert

Het opzetten van een LinkedIn campagne is best ingewikkeld. Campagnebeheer is namelijk niet altijd even gebruiksvriendelijk waardoor kennis en kunde over LinkedIn adverteren benodigd is. Waaronder het weten wat wel/niet werkt en hoe een campagne te optimaliseren.

 

Daarnaast wil je natuurlijk wel alleen geld investeren in advertenties op LinkedIn als het daadwerkelijk wat oplevert. Door een LinkedIn Advertising specialist in te schakelen ben je hiervan verzekerd. Wij werken met transparante prijzen (zie hieronder) en dat wat je maandelijks uitbesteed aan een specialist, verdien je uiteindelijk weer terug doordat zakelijke doelstellingen worden behaald.

LinkedIn expert voor adverteren

Kosten voor het uitbesteden van LinkedIn adverteren

Maar wat kost het dan als Present Online een LinkedIn adverteren campagne voor jou opzet en beheert?

 • CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  CAMPAGNE OPZETTEN | €300 eenmalig

  LinkedIn account scan, Advertentie-account check, Plaatsen van Insight Tag, Campagne opzetten, Maken van advertentie-banners.

 • BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  BEHEREN & OPTIMALISEREN | €225 per maand

  Totale beheer van je LinkedIn ads, Wekelijkse optimalisatie, Optimaliseren van advertentie-banners, Maandelijks een inzichtelijke rapportage. (Maandelijks opzegbaar)

LinkedIn campagne opzetten door expert

LinkedIn Adverteren training

Wil jij graag zelf aan de slag met LinkedIn adverteren en hier meer over leren? Of heb je al eigen LinkedIn advertenties lopen maar leveren deze weinig tot niets op?

 

Volg dan onze LinkedIn Adverteren training en leer binnen paar uur alle ins & outs en het opzetten van een succesvolle LinkedIn campagne.

LinkedIn adverteren uitbesteden aan expert

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van LinkedIn adverteren? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

Social advertising en content specialist in Tilburg  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!

  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!