Training: SEO teksten schrijven

Wil jij graag leren hoe je SEO-geoptimaliseerde teksten schrijft?

Met deze training heb je dit binnen paar uur onder de knie!

Waarom SEO teksten leren schrijven?

Wil jij goed gevonden worden in Google? Ga dan aan de slag met het schrijven van SEO teksten. Het zelf leren schrijven van SEO teksten juichen wij alleen maar toe. Waarom? Omdat jij als eigenaar of medewerker natuurlijk veel meer weet over je bedrijf, product/dienst dan ons en dit heeft positief effect op de kwaliteit van je tekst.

 

Vind je het daarnaast ook leuk om te schrijven? Dan is het al helemaal bingo. Het enige wat jij dan nog moet weten is hoe je een tekst SEO optimaliseert en waar je allemaal op moet letten.

trsining om SEO te leren schrijven

Inhoud van de SEO teksten training

Zie hieronder de punten die standaard worden meegenomen in de SEO Copywriting training. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met speciale wensen en zorgen we ervoor dat je antwoord krijgt op al je vragen. 

Praktische info omtrent training

SEO teksten leren schrijven in de LocHal Tilburg
Training voor SEO teksten schrijven bij LocHal in Tilburg

De training wordt incompany gegeven of in de LocHal in Tilburg. Ook wel ”World Building of the Year 2019”! Een prachtige en inspirerende (werk)omgeving.

Kosten voor training 'SEO teksten schrijven'

Maar wat kost een training 'SEO teksten schrijven' en welke trainingsvormen zijn er?

1 op 1 training

€499

Incompany training

v.a. €799

SEO teksten training aanvragen

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van training in SEO teksten schrijven? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

 

Ps: staat jouw gewenste training er niet tussen? Wij geven ook trainingen op maat. Contact ons voor de mogelijkheden.

Social advertising en content specialist in Tilburg    Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

    Ga voor een betere online zichtbaarheid!

    Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

    Ga voor een betere online zichtbaarheid!