Social media training

Hoe zorg je ervoor dat jouw zakelijke social media succesvol wordt, waar moet je op letten en welke handige tools zijn er? Deze training geeft je de antwoorden.

Maak van je social media een succes!

Met social media kun jij je bereik flink uitbreiden. Je wordt gezien, gehoord en leuk gevonden. Althans, dat is het doel. Helaas is het vaak niet een kwestie van ''ff wat delen''. Wil je echt succesvol worden op social media en weten waar je op moet letten, dan is het hebben van een goede social media strategie de basis.

 

Tijdens deze social media training zetten we samen een social media strategie op voor jouw bedrijf, nemen we alle ins & outs door van ieder social media kanaal en worden handige tips, tricks & tools besproken.

cursus social media volgen bij present online
Cursus social media in Tilburg

Inhoud van de Social media training

Zie hieronder de punten die standaard worden meegenomen in de Social media training. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met speciale wensen en zorgen we ervoor dat je antwoord krijgt op al je Social media vragen. 

Praktische info omtrent training

Training in social media in Tilburg

De training wordt incompany gegeven of in de LocHal in Tilburg. Ook wel ”World Building of the Year 2019”! Een prachtige en inspirerende (werk)omgeving.

Kosten van een Social media training

Maar wat kost een Social media training en welke trainingsvormen zijn er?

1 op 1 training

€499

Incompany training

v.a. €799

Social media training aanvragen

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van training in Social media? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

 

Ps: staat jouw gewenste training er niet tussen? Wij geven ook trainingen op maat. Contact ons voor de mogelijkheden.

Social advertising en content specialist in Tilburg    Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

    Ga voor een betere online zichtbaarheid!

    Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

    Ga voor een betere online zichtbaarheid!