Klantcase: Getadayroom.com

Bedrijfsprofiel check, Facebook advertentieaccount check, plaatsing Facebook Pixel & Facebook Advertising

Over de klant

Getadayroom.com is een internationale website voor het boeken van dagkamers in Nederland en buitenland. Eind 2019 namen zij contact met ons op omdat ze graag wilde groeien op Facebook en Instagram. Al snel werd duidelijk dat Facebook en Instagram Advertising de oplossing was en gingen hier gelijk mee aan de slag. 

Wat hebben we gedaan?

 • Bedrijfsprofiel check

  Bedrijfsprofiel check

 • Facebook advertentieaccount check

  Facebook advertentieaccount check

 • Plaatsing Facebook Pixel

  Plaatsing Facebook Pixel

 • Facebook & Instagram advertising

  Facebook & Instagram advertising

klantcase getadayroom van present online

Bedrijfsprofiel check

In eerste instantie hebben we een check uitgevoerd van zowel hun Facebook als Instagram bedrijfsprofiel. Denk hierbij aan het volledig instellen en invullen van de accounts. Verder hebben we het Instagram-account omgezet naar een business variant en deze gekoppeld aan Facebook.

Facebook advertentie account check

Vaak is het advertentie-account bij bedrijven nog niet goed ingesteld. Dit is ook niet heel gek, want vergt enige kennis. Zo zien we regelmatig dat er een persoonlijk advertentie-account wordt gebruikt in plaats van een zakelijk advertentie-account. Dit was ook bij Getadayroom het geval.

We hebben toen gelijk een bedrijfsmanager aangemaakt en hier het Facebook bedrijfsprofiel aan gekoppeld. Ook hebben we een nieuw advertentie-account aangemaakt en geconnect aan de bedrijfspagina.

Facebook bedrijfsmanager Getadayroom

Plaatsing Facebook Pixel

Vervolgens de Pixel, een heel belangrijk onderdeel. Want de pixel kan je zien als het oog van Facebook op je website. Alle data van je website wordt doorgestuurd naar Facebook waarna je vervolgens ontzettend interessante zaken kunt opzetten zoals een doelgroep gevuld met jouw websitebezoekers of een advertentie met dynamische producten uit jouw webshop.

Deze pixel hebben we voor Getadayroom ingesteld en laten plaatsen. Ook hebben we diverse events/triggers ingesteld zodat belangrijke KPI’s getrackt kunnen worden zoals ”Inhoud weergegeven”, ”Betaling starten” en ”Aankoop”.

Facebook & Instagram advertising

De bovenstaande voorbereidingen zijn essentieel voor een succesvolle Facebook en Instagram campagne. Maar natuurlijk is het daadwerkelijk opzetten van de campagne het leukst.

Voor Getadayroom hebben we o.a. een dynamische remarketing campagne opgezet die zowel getoond worden op Facebook als Instagram. Deze campagne houdt in dat alle websitebezoekers die geen boeking hebben gedaan maar wel hotelpagina’s hebben bezocht, op Facebook en Instagram opnieuw worden benaderd (retargeting) met de betreffende hotels die ze hebben bekeken (dynamisch). 

Facebook en Instagram campagne

Reactie van de klant

Samen een case opbouwen?

Vind je dit een toffe case en ben je benieuwd wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en kom er binnen 1 werkdag achter.

Social advertising en content specialist in Tilburg  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!

  Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

  Ga voor een betere online zichtbaarheid!