LinkedIn Adverteren workshop

Wil jij graag meer weten over adverteren op LinkedIn en/of wil je meer bereik, websitebezoeken of verkopen?

 

Volg dan deze training en maak voortaan zelf een succesvolle LinkedIn campagne op!

Leer een succesvolle LinkedIn campagne op te zetten

Adverteren op LinkedIn is best lastig gezien de vele mogelijkheden en technische aspecten. Als je echt goede resultaten wilt behalen, is specialistische kennis een absolute must. Want hoe bereik je de juiste zakelijke doelgroep en hoe zorg je ervoor dat zij actie ondernemen?

 

Tijdens deze LinkedIn workshop krijg je antwoord op deze vragen en leer je alle ins en outs kennen van LinkedIn. We bekijken alle instellingen, zetten deze goed en doorlopen vervolgens gedetailleerd alle stappen van het opzetten van een LinkedIn campagne.

Linkedin workshop volgen bij present online

Inhoud van de LinkedIn workshop

Zie hieronder de punten die standaard worden meegenomen in de LinkedIn workshop. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met speciale wensen en zorgen we ervoor dat je antwoord krijgt op al je vragen. 

Praktische info omtrent training

Workshop LinkedIn voor bedrijven
LinkedIn workshop volgen

De training wordt incompany gegeven of in de LocHal in Tilburg. Ook wel ”World Building of the Year 2019”! Een prachtige en inspirerende (werk)omgeving.

Kosten van de LinkedIn workshop

Maar wat kost een LinkedIn Ads training en welke trainingsvormen zijn er?

1 op 1 training

€499

Incompany training

v.a. €799

LinkedIn Ads training aanvragen

Wil je weten wat Present Online voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van training in LinkedIn Ads? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

 

Ps: staat jouw gewenste training er niet tussen? Wij geven ook trainingen op maat. Contact ons voor de mogelijkheden.

Social advertising en content specialist in Tilburg    Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten & diverse online marketing trainingen. 

    Ga voor een betere online zichtbaarheid!

    Present Online is jouw persoonlijke specialist in Social media adverteren, SEO teksten en diverse online marketing trainingen. 

    Ga voor een betere online zichtbaarheid!